Istraživanja i sertifikati

MODERNA NAUKA ZA BOLJE REZULTATE

Na svakom od 16 sastojaka BabyLab tableta za plodnost urađena su posebna istraživanja o kvalitetu i efikasnosti. Primarni cilj naše kompanije je da osiguramo svojim korisnicima siguran i najkvalitetniji proizvod.

 

Proizvod je pažljivo izrađen po recepturi nekoliko farmaceuta, lekara i međunarodnih stručnjaka za plodnost sa kojima sarađujemo u skladu sa standardima farmaceutske industrije Evropske Unije.

 

BabyLab za žene je registrovan kao dodatak ishrani u Ministarstvu zdravlja Republike Srbije pod brojem 22070/2023 od 10.01.2023. godine. Sastavni deo službene evidencije su stručno mišljenje i kategorizacija broj 2/12753-2 od 8.12.2022. godine, Farmaceutskog fakulteta Univerziteta u Beogradu i stručno mišljenje o zdravstvenoj ispravnosti Instituta za javno zdravlje u Kragujevcu.

istraživanja-i-sertifikati

Kako sastojci BabyLab utiču na plodnost?

BabyLab suplement sadrži 16 pažljivo odabranih sastojaka. Svaki od njih ima višestruko delotvorne elemente.

Pročitajte kako svaki od njih deluje na vašu plodnost i kod kojih sve zdravstvenih stanja pomaže i na koji način.

 

Pospešuje ovulaciju, uravnotežuje menstrualni ciklus i polne hormone.
Poboljšava funkciju jajnika, reguliše ovulaciju i menstrualni ciklus, deluje kao antioksidant. Efektivno redukuje bolove i simptome endometrioze, veličinu endometrioze i nivo CA 125 tumor markera.
Reguliše nivoe prolaktina i FSH (folikularnog stimulišućeg hormona), produžava skraćenu lutealnu fazu menstrualnog ciklusa, smanjuje menstrualne nelagode, poboljšava ravnotežu polnih hormona i stimuliše produkciju mleka kod dojilja.

Smanjuje negativne efekte dijabetesa na fertilnost, deluje kao antioksidant.

Poboljšava kvalitet oocita i štiti ih od oksidativnog stresa, pomaže u slučajevima smanjenje ovarijalne rezerve, povećava šansu da dođe do oplođenja jajne ćelije.

Poboljšava stanje endometrijuma, pomaže kod smanjenje ovarijalne rezerve i povećava šansu za trudnoću kod žena starijih od 35 godina, takođe smanjuje porođajne i probleme kod novorođenčeta.

Deluje kao antioksidant, povećanjem debljine poboljšava stanje endometrijuma, povećava količinu cervikalne sluzi, pomaže oplođenoj jajnoj ćeliji da ostane pričvršćena za zid materice.

Uravnotežuje polne hormone estrogen i progesteron, reguliše menstrualni ciklus, poboljšava šansu za plodnost kod žena sa defektom lutealne faze, smanjuje mogućnost anomalija ploda.

Vitamin B1 – poboljšava kvalitet oocita, smanjuje rizik od pobačaja,

Vitamin B2 – poboljšava nivo estrogena u telu i pospešuje pravilan razvoj ploda,

Vitamin B3 – smanjuje rizik od pobačaja i razvoja urođenih anomalija kod ploda,

Vitamin B6 – poboljšava kvalitet oocita, pospešuje lutelanu fazu menstrualnog ciklusa,

Vitamin B9 – poboljšava kvalitet folikularne tečnosti, oocite i embriona, značajno smanjuje rizik od urođenih anomalija ploda i defekta neuralne cevi, kao što je spina bifida,

Vitamin B12 – smanjuje rizik od poremećaja ovulacije, neuspele implantacije oplođene jajne ćelije u zid materice i spontanog pobačaja.

Magnezijum – uravnotežuje nivoe hormona estrogena, progesterona, deluje kao antioksidant,

Cink – ima esencijalnu ulogu u produkciji i transportu polnih hormona, pospešuje regulaciju menstrualnog ciklusa i ovulaciju.

Istraživanja i sertifikati: uticaj sastojaka na najčešća stanja

BabyLab tablete za plodnost kod žena vam mogu pomoći kod brojnih sindroma i stanja koja utiču na vašu plodnost. U tekstovima ispod smo naveli uticaj sastojaka BabyLab na samo onih 8 koja su najzastupljenija kod žena koje sumnjaju da neki problem postoji ili se već bore sa svojom neplodnošću. 

Sve o neplodnosti i lečenju