Brže i Lakše do Bebe

Saznajte kako da povećate šanse za začećem i kako da dovedete telo u optimalno stanje za trudnoću

✨ bonus pri kraju videa ✨

Sanja Jovanović

Ekspert za plodnost kod žena

“I sama sam imala problem sa neplodnošću i zato znam kako se osećate dok pokušavate da ostanete u drugom stanju ili prolazite vantelesne oplodnje, iznova i iznova. Provela sam godine očekujući dve crtice na testu za trudnoću. Prošla sam čak 4 vantelesne oplodnje i na kraju uspešno završila svoj put do bebe – pre 9 godina postala sam mama.”

Preparat koji rešava preko 84% problema oko začeća

*naruči BabyLab danas i postani član zatvorene FB grupe

ISKUSTVA NAŠIH KUPACA

5/5

“Retko kad ostavljam svoje mišljenje za proizvode – ovaj sam kupila pre 3 meseca i nisam htela da napišem ništa dok ne primetim promene. Imam izražen PCOS ali od kako koristim Babylab imam mnogo više energije, izgubila sam 3kg, a treći mesec sam dobila menstruaciju kao nekad na 30 dana”.

 

 

MAJA, 29

5/5

“Uzimala sam ove tablete kao pripremu za vantelesnu, jer sam ovaj put htela da što bolje pripremim svoj organizam za sve što sledi. U prethodna dva pokušaja vantelesne oplodnje embrioni nisu uspevali da se razviju kako kažu zbog lošeg kvaliteta jajnih ćelija. Ne znam da li je samo Babylab zaslužan ili je i treća sreća, ali ja sam u ovom pokušaju dobila čak 4 embriona, pa smo 2 uspeli i da zamrznemo.“


JELENA, 34

Tablete od prirodnih sastojaka koje dokazano sa svojih 16 moćnih sastojaka poboljšavaju plodnost kod žena. Sve u 1 tableti. Pomažu u preko 84% problema!

OBEZBEDITE POGODNOST PRI KUPOVINI

babylab-female

BabyLab female

Tablete za poboljšanje plodnosti kod žena

1 PAKOVANJE / 30 KOM / 1 MESEC

 

5.000 RSD

+ gratis praktični vodič na 31 stranu u vrednosti od 1.500 RSD

BabyLab female

Tablete za poboljšanje plodnosti kod žena

3 PAKOVANJA / 90 KOM / 3 MESECA

15.000 RSD

13.500 RSD

+ gratis praktični vodič na 31 stranu u vrednosti od 1.500 RSD

DA LI JE BABYLAB ZA VAS?

BabyLAB će pomoći i vama koji pokušavate prirodno da ostanete u drugom stanju i vama koji se pripremate za vantelesnu oplodnju, da sa svojim prirodnim sastojcima povećate plodnost i dovodete vaše telo do što bolje forme da ostvari trudnoću.