babylab-female

Tablete za poboljšanje plodnosti za žene

Poručite odmah

Postoji nekoliko načina kupovine BabyLab proizvoda:
  1. Popunjavanjem kontakt forme na ovoj stranici
  2. Slanjem email poruke na našu adresu info@babylab-fertility.com
  3. Porukom na Viber ili WhatsApp, SMS porukom ili pozivom na broj telefona +381.60.431.5551
  4. Porukom na našim društvenim mrežama Facebook i Instagram 

Vama smo ostavili da odaberete način kako vam je jednostavnije da to uradite. 

Forma za poručivanje

Popunite kratku formu ispod da poručite BabyLab Female

Baby Lab Female porudžbine
Primenite kupon

Ukupno za uplatu:

Način dostave i plaćanja

BabyLab će vam isporučiti kurirska služba Post Express ili Dexpress. Plaćanje se vrši pouzećem kuriru prilikom dostave.

Pišite nam i mi ćemo vam dostaviti cenu dostave.

Kako da pratite porudžbinu

Ukoliko želite da dobijete informaciju o trenutnom statusu svoje narudžbine pišite nam.

ISKUSTVA NAŠIH KUPACA

iskustvo-pacijenta-babylab-poručite

BabyLab proizvod je pažljivo izrađen po recepturi nekoliko farmaceuta i lekara i međunarodnih stručnjaka za plodnost sa kojima sarađujemo.

BabyLab za žene je registrovan kao dodatak ishrani u Ministarstvu zdravlja Republike Srbije pod brojem 22070/2023 od 10.01.2023. godine. Sastavni deo službene evidencije su stručno mišljenje i kategorizacija broj 2/12753-2 od 8.12.2022. godine, Farmaceutskog fakulteta Univerziteta u Beogradu i stručno mišljenje o zdravstvenoj ispravnosti Instituta za javno zdravlje u Kragujevcu.

Dodatak ishrani BabyLab za žene sadrži prirodne sastojke, vitamine, pseudovitamine, bioaktivna jedinjenja i ekstrakte lekovitih biljaka.

 

Izvod iz deklaracije proizvoda:

„BabyLab za žene, tablete je dijetetski suplement sa vitaminima B grupe, C, D i E, ekstraktima konopljike i rastavića, i bioaktivnim jedinjenjima NAC i mio-inozitol, namenjen namenjen ženama u reproduktivnom periodu koje planiraju trudnoću. Vitamini B grupe doprinose energetskom metabolizmu i sprečavaju umora i iscrpljenost. Magnezijum doprinosi normalnoj sintezi proteina i normalnom balansu elektrolita. Magnezijum i vitamin B12 imaju ulogu u ćelijskoj deobi. Vitamin B6 doprinosi normalnom metabolizmu proteina i glikogena. Vitamin B2 doprinosi održavanju normalnih crvenih krvnih zrnaca, a B6 i B12 doprinose normalnom stvaranju crvenih krvnih zrnaca. Vitamini B1, B2, B3, B6, B12 i C doprinose normalnoj funkciji nervnog sistema. Vitamini B2 i B3 doprinose održavanju normalne kože. Vitamini B2, C i cink doprinose zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Cink ima ulogu u ćelijskoj deobi i doprinosi normalnoj DNK sintezi, normalnoj sintezi proteina, normalnom kiselinsko-baznom metabolizmu, normalnom metabolizmu makronutijenata, ugljenih hidrata i masnih kiselina, normalnoj plodnosti i reprodukciji.”

DA, BabyLab tablete sadrže prirodne sastojke i ne remete dejstvo i primenu lekova i drugih dodataka ishrani.

 

Ono što je važno da znate je da se:

  • preporučena dnevna doza od 1 tablete ne treba prekoračiti;
  • proizvod ne smeju da koriste osobe preosetljive na bilo koji sastojak proizvoda (listu sastojaka pogledajte pod odgovorom na prethodno pitanja);
  • proizvod nije namenjen trudnicama, dojiljama i mlađima od 18 godina;
  • sa ovim proizvodom ne uzimati druge suplemente sa vitaminom D.

DA, ovaj proizvod se itekako preporučuje u fazi pripreme za VTO. U BabyLab tabletama imate sadržane sve elemente koji se preporučuju da žena uzima tokom pripreme za trudnoću bilo da planirate da je ostvarite prirodnim putem ili putem vantelesne oplodnje.

Proizvod je tako i osmišljen da vam olakša potragu za svim korisnim sastojcima – sada u 1 tableti postoji sve što vam je potrebno.

BabyLab tablete vam daju nutrijente na koje nisu osetljivi apsolutno svi i svačija individualna i specifična situacija.

BabyLab tablete ne daju sva moguća rešenja na sve moguće probleme, već samo ona koja su nama poznata. Pored tableta, vaša kupovina obuhvata i nutricionističke savete i savete u vezi načina života, i ako vaši problemi nemaju uzrok povezan s nutritivnim ili hormonalnim statusom, onda ga nutritivna terapija ne može niti rešiti.

Iz navedenih razloga je vrlo važno da dobijene savete savesno i samoodgovorno poslušate, primenite ih svakodnevno, jer mi ne možemo preuzeti odgovornost za izostanak efekata u ovom slučaju.

Uz to, mi ne možemo znati da li je nešto drugo van ovih tableta i saveta uzrokovalo pogoršanje ili izostanak rezultata.