O kompaniji

BabyLab je osmislila žena koja je i sama imala problem sa neplodnošću

Ta žena sam ja, Sanja Jovanović. I baš zato znam kako se osećate dok pokušavate da ostanete u drugom stanju ili prolazite  vantelesne oplodnje, iznova i iznova. I sama sam provela godine očekujuću dve crtice na testu za trudnoću. Prošla sam čak i 4 vantelesne oplodnje.

 

Nažalost, na ovom putu nisam imala nikakvu pomoć ni podršku, niti sam znala šta da od lečenja očekujem, kako da se hranim, koje životne navike da promenim, koje vitamine i suplemente da pijem kako da povećam svoju plodnost i pružim svom telu najveće šanse za uspeh.

 

Za moju bebu.

 

Na svu sreću – na kraju sam uspešno završila svoj put do bebe i pre 9 godina sam postala mama.

 

Nakon svog uspešnog iskustva osnovala sam Link4MED, prvi portal u regionu koji je za 6 godina, desetinama naših pacijenata pružio sve informacije i potpunu koordinaciju svih vrsta programa vantelesne oplodnje u inostranstvu.

 

Link4MED danas čini tim stručnih ljudi lekara sa međunarodnim iskustvom, specijalista za vantelesnu oplodnju, nutricionista i psihologa i koordinatora za sve programe vantelesne oplodnje.

 

Što duže pomažemo parovima koji imaju problem sa plodnošću, to više pokušavamo da odgovorimo na sve potrebe koje tokom svog puta do bebe imate. Zato smo počeli proizvodnju jedinstvenog preparata koji rešava preko 84% problema koji utiču na plodnost – BabyLab tablete za poboljšanje plodnosti za žene.

 

Vođena idejom o proizvodu koji je meni nedostajao, uz pomoć specijalista za plodnost i nekoliko farmaceuta, više od godinu dana smo razvijali BabyLab tablete za poboljšanje plodnosti za žene.

 

Danas vam sa ponosom predstavljamo ovu jedinstvenu uspešnu formulu koja će vam značajno olakšati i ubrzati proces dolaska do vaše bebe.

 

Srećno!

 

Sanja Jovanović

Sanja Jovanović,

Osnivač i vlasnik Link4MED agencije

o-kompaniji

Nakon više od 300 pacijenata koji su uz pomoć tima Link4MED otišli na neki od programa vantelesne oplodnje u inostranstvu, počinjemo proizvodnju jedinstvenog preparata koji rešava preko 84% problema koji utiču na plodnost – BabyLab tablete za poboljšanje plodnosti za žene. 


S ponosom vam predstavljamo proizvod koji smo uz pomoć specijalista za neplodnost i nekoliko farmaceuta razvijali više od godinu dana.