vodič-za-vaša-prva-3-meseca

Vodič za vaša prva 3 meseca

Postavljanje redosleda događaja za redom najmanje tri meseca pre nego što se nadate da ćete zatrudneti može vam pomoći da negujete svoju plodnost i pripremi se za sve što dolazi. I tu dolazi visokokvalitetni prenatalni vitamin za vas. To je mala svakodnevna navika sa ogromnim uticajem. Naš vodič vas vodi kroz sve prednosti iza kulisa tokom vaša prva tri meseca na BebyLab tabletama koje poboljšavaju plodnost kod žena.

Vodič-za-vaša-prva-3-meseca

1. Mesec: ozbiljna podrška kvalitetu jajnih ćelija

Trudnoća je posao, a sada je vreme da se postavi temelj za ono što dolazi. BabyLab tablete za poboljšanje plodnosti podržavaju vašu plodnost ključnim mikronutrijentima tokom perioda pre začeća.

 

Za žene, ideja podržavanja plodnosti hranljivim materijama koje promovišu kvalitet jajnih ćelija i balansiraju hormone – upravo je ono što vam je potrebno kada je cilj uspešno začeće i zdrava trudnoća. Dosledno snabdevanje ključnim vitaminima, mineralima i antioksidansima, koje ćete sve naći u BabyLab za žene, znači da vaš reproduktivni sistem ima sve što je potrebno za optimalno funkcionisanje.

 

A u slučaju da vam se posreći u ovim ranim danima, dobićete neophodne hranljive materije pre nego što shvatite da ste trudni. Adekvatne količine najbiodostupnijih oblika folata i vitamina u BabyLab pomažu da se obezbedi pravilan razvoj neuralne cevi pre nego što uopšte saznate da očekujete i smanjite rizik od drugih urođenih mana, kao što su rascep nepca i usana i određena srčana oboljenja.

 

U međuvremenu, suplementacija specifičnim hranljivim materijama za muškarce je jednostavan način za podršku i optimizaciju zdravlja sperme. I to je velika stvar, s obzirom na to da zdravlje muškarca pre začeća direktno utiče na trudnoću njegove partnerke, zdravlje njihove bebe, pa čak i zdravlje sledeće generacije.

2. Mesec: podrška procesu sazrevanja jajnih ćelija

U drugom mesecu, toliko važnog posla nastavlja da se odvija iza scene, a kritični hranljivi sastojci su ključ za većinu toga.

 

Proces rasta je u toku. Da, žene se rađaju sa svim jajnim ćelijama koje će ikada imati, ali one su tehnički prekursorske ćelije. Da bi se pripremile za oplodnju, ljudske jajne ćelije prolaze kroz veoma složen proces rasta u folikulima jajnika. To je proces koji traje oko tri meseca, a pravi hranljivi sastojci u pravim količinama tokom ovog perioda rasta znače bolji kvalitet jajnih ćelija i posebno smanjenje potencijala za greške tokom procesa podele ćelija. Drugim rečima, doslednost sa vašim prenatalnim vitaminima danas, zajedno sa izborom zdravog načina života, uticaće na kvalitet vaših jajnih ćelija samo nekoliko meseci kasnije.

3. Mesec: priprema za začeće

Kako se približavate ciljnom datumu začeća, fokus se okreće na pripremu za začeće.

 

Svakodnevno uzimanje BabyLab nastavlja da gradi vaše rezerve hranljivih materija za budući razvoj embriona. I vitamini i folna kiselina će igrati nezamenljivu ulogu u održavanju zdravlja vaše buduće bebe.

Zaključak

Nauka nam govori da zdravlje pre začeća i za žene i za muškarce igra ogromnu ulogu u uspešnom začeću, trudnoći i budućem zdravlju vaše bebe. Znamo da specifični mikronutrijenti podržavaju procese koji pokreću vašu reproduktivnu plodnost, a BabyLab prenatalni vitamini su formulisani imajući tu činjenicu na umu.

 

Dajte prioritet ovakvom prenatalnom životu svakog dana MINIMUM 90 dana – to čini mnogo da vam oboma pomogne na zajedničkom putu do roditeljstva, posebno u prva tri meseca.