Kako da znam da li moj suplement za poboljšanje plodnosti deluje?

Sadržaj

Mi smo društvo koje voli trenutno zadovoljstvo – često želimo stvari odmah, bilo da se radi o dostavi paketa sledećeg dana, hrani na vratima za manje od trideset minuta ili brzim rezultatima suplementa za plodnost.

 

Za većinu ljudi, suplementi za plodnost nisu drugačiji. Očekujemo da se osećamo drugačije u roku od nekoliko dana nakon početka uzimanja. 

 

Ali kada nas klijenti pitaju kako da znaju da njihov  suplement za plodnost deluje mi ne možemo da ponudimo precizan odgovor. Svako reaguje na suplementaciju na svoj način, što je jedan od razloga zašto to kako se osećate nije pokazatelj da li vaš suplement za plodnost zaista deluje. Umesto toga, morate biti sigurni u sam suplement, i postoje neke stvari na koje treba da obratite pažnju.

Ako vam je potrebno poboljšanje plodnosti, najpre na ovo obratite pažnju

Hajde da brzo razjasnimo nekoliko stvari: najbolji način da se osigurate da imate koristi od svog suplementa za plodnost jeste da ga uzimate svaki dan. Vašem telu je potreban kontinuirani tok ključnih hranljivih materija da bi podržalo vašu plodnost, zato nemojte napraviti grešku pretpostavljajući da je suplement za plodnost “jednom za svagda” ili da možete imati koristi ako ga uzimate, znate već, kad se setite ili da će doneti rezultat nakon 30 dana korišćenja. 

 

Postoje razne vrste saveta i trikova kako da vaš suplement postane svakodnevna navika, tako da uradite sve što treba da biste se uverili da je to nešto što svakodnevno prioritetizujete.

kako-da-znam-da-li-moj-suplement-za-poboljsanje-plodnosti-deluje

Bioraspoloživost suplementa za poboljšanje plodnosti

Telo najbolje apsorbuje određene oblike hranljivih materija. Što je veća bioraspoloživost određene hranljive materije, to je telo bolje u stanju da je pravilno iskoristi.

 

Uzmimo folnu kiselinu. U svetu prenatalnih vitamina, folna kiselina je veoma važna. Često se koristi kao zamena za folat, iako su zapravo različite. Obe su forme vitamina B9, ali folna kiselina je jeftinija, stabilna verzija koja se lako apsorbuje, ali je teška za telo da je obradi. Štaviše, procenjuje se da do 60% žena ima genetsku varijaciju koja čini gotovo nemogućim pravilnu upotrebu folne kiseline. Umesto toga, koriste aktivni oblik folne kiseline poznat kao 5-MTHF ili metilfolat.

 

Vitamin D je još jedan primer. Iako je dostupan u nekoliko formi, studije sugerišu da je uzimanje vitamin D3 najefikasniji način podizanja nivoa vitamina D u telu.

 

Već više od decenije, nutricionisti i dijetetičari znaju ovo i prepoznaju suplemente za plodnost napravljene sa bioraspoloživim hranljivim materijama koji su uključeni i u BabyLab formulu.

Odgovarajuće količine elemenata suplementa za poboljšanje plodnosti

Suplementi za plodnost su dizajnirani da dopune ono što jedete, jer bi vaš način ishrane uvek trebao da bude glavni izvor vaših nutritijenata. Nažalost, to nije stav svake kompanije koja proizvodi ove suplemente. Međutim, pristup “sipaj svega najviše što možeš” koji neke formule koriste zapravo vam ne čini uslugu. Postoji suptilan balans hranljivih materija koje našem telu trebaju, i previše jedne može biti štetno za apsorpciju druge.

 

U našoj formuli, pažljivo smo razmotrili šta smo izostavili, baš kao i ono što smo dodali. Na primer, vitamin A je obilan u prosečnoj ishrani i može biti štetan u najranijim fazama trudnoće. Kalcijum, još jedan popularan sastojak u mnogim formulama suplemenata za plodnost, konkuriše drugim hranljivim materijama za apsorpciju. DHA nije stabilan kada se kombinuje sa drugim sastojcima. 

 

Ove hranljive materije jednostavno je bolje unositi kroz ishranu ili putem posebnih suplemenata, a ne putem suplemenata za plodnost. To je još jedan dokaz našeg pažljivog i namernog pristupa formulaciji naših suplemenata za plodnost. Želeli smo da stvorimo suplement koji će vam pružiti sve što bi trebalo.

Svi pravi akronimi za poboljšanje plodnosti

Bez GMO-a, bez glutena, pogodan za vegane, registrovan u Ministarstvu zdravlja, su svi zvanični akronimi koji zaista nešto znače a koje s ponosom ističemo za naš proizvod. To vam govori da je vaš suplement za plodnost proizveden u sigurnom, standardizovanom procesu uz nadzor kvaliteta i doslednost proizvoda. 

 

Drugim rečima, možete biti sigurni u kvalitet, bezbednost i čistoću vitamina i drugih nutrijenata u vašoj bočici. 

Evo suštine - šta je važno kod odabira suplementa za poboljšanje plodnosti

U ovome je stvar – kad je u pitanju suplement za plodnost, možda nećete nužno osećati bilo šta u svom telu. Ali kada uzimate BabyLab suplement za poboljšanje plodnosti, možete biti sigurni u jedno – unosite preporučene hranljive materije. 

Želite da poručite BabyLab i uz pomoć našeg vodiča za ostvarenje trudnoće naučite kako da poboljšate svoju plodnost?